Шави за "Алианц Арена": Това не е "къща на ужасите", а стадионът на Байерн


Шави за "Алианц Арена": Това не е "къща на ужасите", а стадионът на Байерн
Снимка: Getty Images

1816 0

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес говори преди визитата на Байерн Мюнхен от груповата фаза на Шампионска лига. Той използва момента да отхвърли през смях твърденията, че на каталунците им предстои "посещение на къщата на ужасите", когато гостува на "Алианц Арена".

Подобно твърдение е на база последните срещи между двата тима. Те бяха в една група в надпреварата и през миналата кампания, когато баварците извоюваха два успеха от по 3:0. Каталунците обаче бяха отнесени година по-рано, когато в Барселона бяха разгромени с 2:8 на четвъртфиналите.

"Не бих нарекъл това място къща на ужасите. Това е просто стадионът на Байерн. Виждал съм и двете страни на монетата - бил съм ги с много и съм падал от тях с много. Никога обаче не сме печелили на техния терен и това е доказателство колко е трудно да ги надвиеш като гост. Ние обаче сме оптимисти.

Не можем да бъдем твърде самоуверени, защото напоследък резултатите не са задоволителни. Помним от миналата година какво е да играеш срещу тях, но аз ще бъда напълно доволен, ако просто покажем потенциала си. Може би и ако спечелим", заяви специалистът преди срещата.

Ето какво каза и колегата му - Юлиан Нагелсман!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички