Шави ще привлече изненадваща звезда, ако оглави Барселона


Шави ще привлече изненадваща звезда, ако оглави Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

4317 0

Легендата на Барселона Шави Ернандес намекна тези дни, че може да стане старши треньор на любимия си тим. Испанецът вече е наясно с това с коя звезда ще подсили каталунците, ако седне на стола на Ернесто Валверде и това е Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити, твърди Daily Mail.

Барселона се представя неубедително под ръководството на Валверде и вече тръгнаха слухове, че той може да бъде уволнен, а мястото му да заеме Шави. В момента бившият халф е треньор на катарския Ал-Сад.

Според Ернандес, 24-годишният Стърлинг може да стане футболист номер 1 в света, след като епохата на Лионел Меси и Кристиано Роналдо отмине. Той смята, че англичанинът ще пасне на стила на каталунците.

Манчестър Сити ще иска за английския национал около 170 милиона евро. Договорът на крилото с "гражданите" е в сила до лятото на 2023 година. А какъв ултиматум за уволнение получи Ернесто Валверде вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички