Шави отговори на 3 въпроса: Би ли променил решението си, какво мисли за "синия картон" и какво се случва с Гави?


Шави отговори на 3 въпроса: Би ли променил решението си, какво мисли за "синия картон" и какво се случва с Гави?
Снимка: Getty Images

1762 0

В неделя, 11-и февруари, Барселона приема Гранада в мач от 24-тия кръг на испанската Ла Лига, който ще стартира в 22:00 ч. (българско време).

На пресконференция преди сблъсъка, Шави изказа мнение за противника, отговори на въпрос дали би променил решението си и в крайна сметка да остане начело на каталунците, какво мисли за т.нар. "син картон", който ФИФА се кани да въведе и какво се случва с контузения Гави.

Шави за Гранада

"Наскоро те смениха треньора си и се подобриха от гледна точка на агресията, с която действат. Очаквам, че ще се защитават дълбоко срещу нас. Имат и нужда от точки. Ние ще играем пред нашите фенове и ще се нуждаем тяхната подкрепа".

Би ли променил решението си?

Шави

"Мисля, че вече бях ясен по темата. Решението ми е правилно и смятам, че клубът има нужда от промяна в динамиката и посоката на развитие. Фокусиран съм изцяло върху следващия мач. Решението ми е категорично!".

Мнение за "синия картон"

"Според мен си струва да се опита. ФИФА е в правото си да опитва нови неща. Ако проработи добре, това ще бъде още една част играта, но за момента това са само хипотези".

Възстановяването на Гави

Гави

"Той се справя много добре, даже по-добре от очакваното, но все пак говорим за Гави. Иска му се вече да е на терена, но няма как. На този етап всичко се развива перфектно и като по учебник. Въпреки че сега не може да играе, той е много важна част от групата ни".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на Тотнъм даде разумен довод срещу "синия картон" във футбола!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички