Шави обяснил на играчите защо си тръгва на специална среща, едва не заплакал


Шави обяснил на играчите защо си тръгва на специална среща, едва не заплакал
Снимка: Getty Images

4046 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес се е срещнал с футболистите си и им е обяснил причините да реши да напусне клуба в края на сезона. Срещата се е състояла тази сутрин, неделя, 28 януари.

Нямал търпение да каже, че напуска

"Съжалявам, че разбрахте за решението ми по този начин (от медиите, бел.ред.), но то е в мен от много време и нямах търпение да го изкажа. Искрено вярвам, че това ще бъде по-добре за всички: аз ще бъда свободен от бремето, а Вие ще се избавите от такова голямо напрежение", е казал треньорът, цитиран от AS".

Те са му отвърнали с аплодисменти

Да изненадаме всички, които ни смятат за мъртви!

Шави е отделил почти половин час, за да обясни на момчетата си причините за своето напускане, благодарил е на отбора за усилията и ангажираността и е подчертал, че са семейство. "Имаме още време да напишем история", е напомнил той. "Уверен съм, че можем да изненадаме всички, които вече ни смятат за мъртви", добавил той.

Говорейки с играчите си, Шави почти се е разплакал. След края на разговора момчетата са реагирали с бурни аплодисменти. След това треньорът е прегърнал всеки един играч и служител на отбора поотделно. А ето кой първи напуска Барса след Шави

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички