Шави: Фенове на Реал Мадрид освиркват Пике


Шави: Фенове на Реал Мадрид освиркват Пике
Снимка: Getty Images/Guliver

1336 0

Бившият испански национал Шави Ернандес е на мнение, че феновете, които освиркват Жерар Пике по време на мачовете на "Ла Фурия" за привърженици на Реал Мадрид. Футболистът на Барселона отново бе освиркан от запалянковци по време на тренировка.

"Това е добър момент Пике да почувства подкрепа от страна на феновете. Той представлява националния отбор на Испания и иска да играе за родината си, а хората, които го освиркват, са фенове на Реал Мадрид", заяви Шави, цитиран от "Marca".

"Пике е голям футболист, който играе решаваща роля в Барселона и националния отбор. Той е един от най-добрите централни защитници в света и би трябвало да се показва повече уважение към него", категоричен е любимецът на феновете в Каталуня.

Наскоро излезе информация, че Пике е освиркван заради изказванията му срещу звездата на Реал кристиано Роналдо. Друга причина е подкрепата му за независимост на Каталуня.

На Испания й предстоят квалификационни срещи за Евро 2016 с Люксембург и Украйна. Първият мач е на 09 октомври, а вторият - на 12-и.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички