Шави е изправен пред важно решение за ключов пост преди мача с Порто в Шампионска лига


Шави е изправен пред важно решение за ключов пост преди мача с Порто в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1618 0

Барселона ще направи късно решение относно Марк-Андре Тер Стеген преди сблъсъка си с Порто в Шампионска лига. "Блауграна"приема португалския гранд в Каталуния на 28 ноември, търсейки домакинска победа, която гарантира мястото сред 16-те отбора през 2024 г.

Важно решение пред Шави

Въпреки това, Шави е изправен пред решение дали да върне Тер Стеген в отбора преди ключова серия от мачове в лигата. Вратарят се завърна от международното си задължение с Германия с контузия в гърба, а Инаки Пеня пазеше при равенството 1:1 в Ла Лига през уикенда срещу Райо Валекано.

Пеня заяви готовността си да продължи да пази в интервю след двубоя и Шави може да се възползва.  Според "Mundo Deportivo" Тер Стеген е тренирал сам при завръщането на отбора този уикенд и Шави може да го запази за домакинството срещу Атлетико Мадрид следващия уикенд. Защитникът Серхи Роберто се завърна към пълноценни тренировки след контузия и ще бъде включен срещу Порто. След равенството с Райо Валекано Шави бе доста критичен и посочи какво трябва да се промени в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички