Шампионът разказва - какво преминаваше през главата на играчите след контузията на CR7


Шампионът разказва - какво преминаваше през главата на играчите след контузията на CR7
Снимка: Guliver/GettyImages

3201 0

По време на финала на Евро 2016 Кристиано Роналдо получи контузия още в 10-ата минута и цял свят изтръпна, когато разбра, че той няма да може да продължи двубоя. В този момент всички счетоха, че следва лесна победа за Франция, но играчите на Фернандо Сантош изиграха превъзходен двубой и с гол в 107' на Едер спечелиха титлата.

Рикардо Куарешма - верният приятел на Роналдо, който го замени в състава, разкри, че играчите са били притеснени от загубата на своя лидер, но подчерта, че той им е давал сили от пейката.

СЛАБ, МАЛЪК, НЕМОЖЕЩ - това са казвали на Роналдо преди да стане №1

"Какво си мислехме? Знаехме, че нашият лидер няма да играе повече, а той е нашият лидер. Истината обаче е, че отговорихме по най-добрия начин. А той ни подкрепяше през цялото време

Независимо че го болеше, а на моменти той умираше от болка, постоянно подскачаше и даваше съвети на всеки един от футболистите", сподели Куарешма относно контузията на Роналдо и неговата роля във финала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички