Сериозно напрежение в Реал Мадрид


Сериозно напрежение в Реал Мадрид

2119 0

Реал Мадрид записа две поредни победи след погрома, който отнесе срещу Барселона (0:4) на собствения си "Сантяго Бернабеу", но напрежението в клуба продължава да се повишава.

Плеймейкърът на тима Хамес Родригес е изключително разочарован от отношението на Рафаел Бенитес към него и постоянното му изваждане от терена.

Срещу Ейбар колумбиецът за пореден път беше първият сменен футболист, като се разбунтува на смяната. Стигна се дори до намеса от страна на Кристиано Роналдо, който се опита да успокои Хамес, докато се насочваше извън терена.

Това не са първи искри между Рафа и Родригес, след като испанският треньор обвини колумбиеца в липса на професионализъм след решението му да играе за Колумбия, въпреки че точно се беше излекувал от контузия.

Бенитес едва удържа съблекалнята в момента, след като и тарторите в отбора - Роналдо, Гарет Бейл и Карим Бензема, също са срещу него. Единствената подкрепа, която треньорът получава, е от по-голямата част от испанците в клуба. Иско обаче също е срещу треньора, след като вече няколко пъти остава резерва след обещания на Рафа, че ще бъде титуляр, пише вестник "Марка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички