Серхио Рамос се извини на съотборника си, след като си изпусна нервите


Серхио Рамос се извини на съотборника си, след като си изпусна нервите
Снимка: Guliver/Getty Images

1270 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос се извини на своя съотборник Серхио Регуийон, с когото влезе в пререкание на днешната тренировка.

Рамос се ядоса, след като 21-годишният ляв бек го закачи по носа след единоборство. Испанският национал замахна да го удари с топката, но я ритна встрани. След това от видета в социалните мрежи се вижда как Рамос му говори нещо и се заканва. Малко след това вече с друга топка - го нацелва по краката. Регуийон, който е юноша на клуба отбягва спора и подминава Рамос.

Малко по-късно в социалните мрежи испанският национал написа и своето извинение. "Въпреки че може и да не изглежда така, това са често срещани ситуации. Това обаче не е извинение и реакцията не би трябвало да е такава. Но ние винаги ще се "занасяме" така, нали Регу", написа Рамос. Неговият съотборник сподели публикацията и написа: "Винаги до отбора и до капитана. Утре всички заедно за победа".

Междувременно излезе информация, че Марсело е поискал трансфер в Ювентус, за да играе отново с Роналдо. Ето кога бразилецът може да напусне.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички