Серхио Бускетс предупреди: Идва време, когато някой футболист ще експлодира


Серхио Бускетс предупреди: Идва време, когато някой футболист ще експлодира
Снимка: Getty Images

10035 0

Полузащитникът на Барселона и националния отбор на Испания - Серхио Бускетс, изрази раздразнението си от гъстотата на футболния календар и предупреди обществеността, че е напълно възможно в скоро време играчите да експлодират!

Попитан за мнение относно идеята на ФИФА Световното първенство да се провежда на всеки 2 години, а не на 4, както е било винаги досега, Октопода каза следното:

"Ние нямаме думата. Все по-малко и по-малко внимание се обръща на играчите. Ще дойде време, когато някой футболист ще експлодира. Много е трудно, трябва да се седне и преосмисли (бел.ред. - тази идея)", отговори Бускетс по време на пресконференция преди мача на "ла фурия роха" в неделя срещу Грузия и добави: "Ситуацията трябва да се види от различни гледни точки, а не само да искаш още!".

След като Испания загуби от Швеция с 1:2, тимът няма право на повече грешки, ако иска да спечели своята група и да се класира директно за Мондиала в Катар.

"Опитваме се да бъдем оптимисти и да виждаме чашата наполовина пълна. Не можем да се проваляме повече. Искаме да спечелим всички оставащи мачове и това е всичко, за което мислим", посочи Серхио Бускетс.

След 4 изиграни срещи Испания има едва 7 точки, а Швеция е на върха с пълен актив след 3 изиграни двубоя. Останалите тимове в тази група са Косово, Гърция и Грузия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички