Селта - Барселона по ТВ: Къде да гледаме мача от Ла Лига?


Селта - Барселона по ТВ: Къде да гледаме мача от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

1786 0

След като официално стана ясно, че Шави ще е новият старши треньор на Барселона, каталунците отново трябва да се фокусират върху представянето си на терена. Те гостуват на Селта във Виго и се очаква от следващия мач легендарният им полузащитник да ги води.

Той обаче едва ли ще иска като дойде отборът да е записал още един слаб резултат, който допълнително да го отдалечи от челните места. Към момента "блаугранас" са на нетипичното за клуба 9-о място с едва 16 точки от 11 срещи. Те изостават на цели 9 точки от лидера Реал Сосиедад и на 8 от големия съперник Реал Мадрид.

Селта също отчаяно има нужда от точки, тъй като е само с 1 повече от зоната на изпадащите и 18-я Алавес, който на всичкото отгоре е и с мач по-малко. Селта спечели последната си среща с Барселона от края на миналия сезон с 2:1 като гост на "Камп Ноу". У дома обаче загуби с класическото 0:3 по-рано в миналогодишната кампания.

Каталунците отново ще бъдат без изключително сериозна част от своите футболист поради контузии. Аут ще бъдат Серхио Агуеро, Мартин Брейтуейт, Усман Дембеле, Сержиньо Дест, Педри, Жерар Пике, Серхи Роберто и Нето.

Срещата ще започне в 17:15 часа българско време и ще бъде излъчена пряко по Max sport 4, като ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички