Сан Икер с мощна подкрепа от феновете довечера


Сан Икер с мощна подкрепа от феновете довечера

1380 0

Фен клуб "Ramón Mendoza" ( основан през 1988 г., с местоположение Алкала де Енарес и с повече от 300 членове) ще издигне знаме в подкрепа на Икер Касияс в двубоя от Шампионската лига срещу Ювентус на „Сантяго Бернабеу” тази вечер.

На знамето освен лика на Икер, ще има и надпис “Respect to Iker”.  Фен клубът е взел това решение, заради изражението и отговора на Икер (уловени от камерите), след освиркванията към него по време на съботния двубой срещу Валенсия.

Председателят на фен клуба Ефихенио Албаладехо обясни пред АС защо са взели това решение:

„Смятаме, че нещата излязоха от контрол.Трябва да бъдем единни. Това е наследство от Моуриньо, който раздели феновете на Реал Мадрид. Ако имаше аплодисменти вместо освирквания, щяхме да спечелим двубоя срещу Валенсия. Моуриньо вече го няма и ние трябва да защитаваме футболистите и легендите на Реал Мадрид, като Икер Касияс.

Ходя на „Бернабеу” в продължение на 50 години и съм виждал много играчи, но никой като Икер. Всички фенове на Реал Мадрид трябва да гледат в една и съща посока”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички