Сагата свърши! Бъдещето на Рамос е решено


Сагата свърши! Бъдещето на Рамос е решено

1903 0

След спекулации, продължили повече от месец, бъдещето на защитника на Реал Мадрид Серихио Рамос вече е ясно. Испанецът ще продължи да играе за "Кралския клуб" поне до 30 юни 2020 г., твърди "Марка".

Според информацията ръководството на клуба е постигнало споразумение с Рамос и той ще подпише нов договор, който ще бъде обявен непосредствено преди началото на сезона в Примера Дивисион.

По този начин Реал ще разреши един огромен проблем, който покачи нивото на напрежение в клуба в края на миналия сезон. Испанският национал не бе в добри отношения с президента на "Белия балет" Флорентино Перес. В определен момент в Испания се твърдеше, че Рамос е силно разочарован, че не е получил предложение за нов по-добър договор и вече не желае да играе за тима.

Силният интерес към бранителя от страна на Манчестър Юнайтед също утежни обстановката. "Червените дяволи" бяха готови да се разделят с Давид де Хеа, за да привлекат Рамос, но така и двата клуба не успяха да се споразумеят.

Рамос, чийто предишен договор бе до 2017 г., си гарантира възможността да сложи край на кариерата си именно в Реал Мадрид, каквото бе и желанието му. Най-накрая той постигна и друга своя цел - договор, който му осигурява значително по-висока заплата. Испанският бранител ще получава около 9 милиона евро на сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички