Сагата с Гарет Бейл се задълбочава и в Реал не са доволни от последните му действия


Сагата с Гарет Бейл се задълбочава и в Реал не са доволни от последните му действия
Снимка: Guliver/GettyImages

3595 0

Ръководството на Реал Мадрид отново беше поставено в тежка позиция от агента на Гарет Бейл. Джонатан Барнет обясни, че уелският футболист няма вариант да напусне "белия балет" под наем или каквато и да е форма, която да облагодетелства "кралете".

"Няма никаква сделка, която да е сключена и да го праща извън отбора. Той е един от най-добрите играчи на света и ви гарантирам, че той няма да напусне тима под наем, независимо къде", сподели Барнет пред "Sky Sports".

"Той е играч на Реал Мадрид и, поне засега, остава в клуба. Ако се появи нещо, което да ни заинтригува, може да напусне. Също така може да е играч на Реал Мадрид още три години - толкова, колкото му остава от контракта", сподели още мениджърът на героя за "белия балет" от два финала в Шампионска лига.

В последните седмици се появи интерес от китайска страна, но сделка все още няма, въпреки че Бейл получи най-голямата заплата във футбола (вижте подробности в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички