С дебютен гол на Вермален Барселона пречупи Малага


С дебютен гол на Вермален Барселона пречупи Малага
Снимка: Getty Images/Guliver

1184 0

Барселона продължава в Ла Лига с пълен актив от точки през новия сезон, след като се наложи над Малага във втори кръг на шампионата. Успехът бе минимален - с 1:0, и бе постигнат трудно, с дебютния гол на Томас Вермален.

Каталунците можеха да открият резултата още в 27-ата минута, когато Масчерано засече с глава центриране на Меси, но в гредата. В 39-ата минута цял "Камп ноу" ревна за дузпа, след като центриране на Неймар бе блокирано с ръка от Мигел Торес. Реферът не уважи претенциите на домакините.

В следващата минута претенциите на Барса отново бяха подминати. Това обаче бе грешка, тъй като в ситуацията Луис Суарес бе повален от Маркос Ангелери, без той да играе с топката.

Закупеният през миналия сезон от Арсенал защитник Томас Вермален откри резултата в полза на каталунците в 73-ата минута. Суарес центрира, вратарят на Малага изби, но в краката на белгиеца, който с плътен шут даде преднина на своя тим.

Гостите имаха шанс да изравнят в 93-ата минута, когато Чарлс пропусна да засече от вратарското поле и да продължи тенденцията да не дава три точки на шампиона на Испания.

В този мач в игра се завърна нападателят на Барселона Неймар, който се възстановява от заушка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички