Роналдо стресна Реал и милионите фенове на клуба


Роналдо стресна Реал и милионите фенове на клуба

2503 0

Кристиано Роналдо уплаши сериозно феновете на Реал Мадрид, след като разкри, че не е категоричен, че ще завърши кариерата си на "Сантяго Бернабеу".

Пред "Кикер" той разкри, че не може да отговори на този въпрос, защото не знае какво ще му донесе бъдещето. Все пак португалският ас коментира, че ще остане в Мадрид, докато се чувства щастлив.

"Дали ще приключа кариерата си в Реал Мадрид? Сега играя в Реал Мадрид, но никога не се знае. Никой не знае какво ще стане утре. Защо да не си тръгна от Мадрид? Човек трябва да прави това, което го прави щастлив", сподели Кристиано.

Иначе пред немската медия Ронлдо разкри друга неприятна новина - в последните години (от лятото на 2014 година насам) той играе с болки в коляното.

"Не минава и ден без да ме боли коляното. Това въздейства на това как и къде играя на терена. Човек се учи да живее с това нещо. С напредването на годините малките детайли правят голямата разлика. Когато ставаш по-възрастен, губиш физически данни, но печелиш опит и рутина. Аз живея с футбола и не спирам да тренирам усърдно", разкри CR7.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички