Роналдо реализира 50-ия хеттрик в кариерата си


Роналдо реализира 50-ия хеттрик в кариерата си
Снимка: Getty Images/Gulliver

1392 0

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо продължи с чудовищната си голмайсторска форма в последните седмици, след като отбеляза четири попадения за победата над Жирона с 6:3 в мач от Ла Лига.

На „Сантяго Бернабеу“ португалецът откри резултата още в 11-ата минута, а след почивката се разписа още три пъти, за да реализира 50-ия хеттрик в кариерата си в мачове на клубно и национално ниво, като Лукас Васкес и Гарет Бейл също записаха имената си сред голмайсторите.

По този начин Роналдо, който бе силно критикуван в началото на сезона, вече има 20 гола в последните си 11 мача за Кралския клуб.

След този успех Реал се изкачи до трето място в класирането, изпреварвайки Валенсия, като вече е на четири точки зад втория Атлетико Мадрид, който вчера загуби с 1:2 при гостуването си на Виляреал.

Жирона остава в битката за местата, даващи право на участие в евротурнирите, като заема седма позиция, на две точки от шестия Виляреал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички