Роналдо: Харесва ли ви, или не, но аз ще вляза в историята на футбола


Роналдо: Харесва ли ви, или не, но аз ще вляза в историята на футбола

2843 0

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че винаги е знаел, че е много специален играч.

Португалецът е водещ реализатор в Шампионска лига. На сметката си 31-годишният Роналдо има 93 гола в 125 мача. На второ място е нападателят на Барселона Лионел Меси, който има 83 попадения в 104 мача.

"Голяма чест е да зная, че съм най-добър голмайстор в Шампионска лига за всички времена. Разбира се, много съм щастлив, че постигнах това. Шампионска лига е един специален турнир, Реал много го обича. Имах късмета да спечеля това съревнование два пъти и искам да печеля още. Надявам се тази година да ни се получи. Феновете са луди по Шампионска лига, аз също много обичам този турнир", заяви Роналдо, цитиран от официалния сайт на УЕФА.

Кристиано Роналдо пропуска Евро 2016?

"Винаги съм чувствал, че съм специален футболист. Разбрах го, още когато играех за Спортинг. Разбрах, че рано или късно ще стана футболист от най-висока класа, но не мислех, че ще се случи толкова бързо. Винаги съм работил много и съм вярвал в своя потенциал", допълва звездата.

"Не се съмнявам, че ще вляза в историята на световния футбол. Дали това се харесва на хората, или не, но цифрите говорят сами за себе си. Ще бъда на върха, заедно с останалите. На някои това им харесва, на други - не, но не се съмнявам, че ще успея да запиша името си в историята на футбола", завърши трикратният носител на "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички