Роналдо е категоричен: В Англия нямах проблеми и искам да се върна там


Роналдо е категоричен: В Англия нямах проблеми и искам да се върна там
Снимка: Getty Images/Guliver

6523 0

Испанското радио Cadena Ser изкара нови екстракти от изказването на Кристиано Роналдо в съдебната зала изминалия понеделник. И със сигурност те няма да се харесат на феновете на Реал Мадрид.

"Никога не съм имал проблеми в Англия, затова искам да се върна там", заявил португалецът. "Спомням си, че когато пристигнах в Англия, ми казаха, че нещата функционират по този начин. Отидох в Манчестър на 18 години и ме посъветваха кой е най-добрият механизъм, който другите футболисти използват. В Испания трябваше да плащам повече, за да нямам проблеми", доверил той.

"Аз внасям данъци винаги. И в Англия, и в Испания. Както знаете, няма какво да скрия, би било смешно от моя страна. Аз съм отворена книга. Влизаш в Google и излиза всичко за Кристиано. Например, в списание Forbes се появява всичко, което печеля", споделил CR7 пред съдебните лица и свидетели.

"Не разбирам много от това. Моята способност е да играя футбол. Моите съветници ми казват “Крис, няма проблем". Аз им вярвам", казал още Роналдо. Днес носителят на "Златната топка" ще се присъедини към тренировките на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички