Роналд Куман: Преди година паднахме 2:8 от Байерн с Меси, Гризман и Суарес, а сега...


Роналд Куман: Преди година паднахме 2:8 от Байерн с Меси, Гризман и Суарес, а сега...
Снимка: Getty Images

1542 0

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман даде пресконференция преди домакинството на Гранада от 5-ия кръг на Ла Лига. Логично, повечето въпроси на журналистите бяха свързани с бъдещето на нидерландския специалист:

"Не се страхувам ни най-малко за бъдещето си. Има хора "за" и "против" Роналд Куман и това не може да се промени. Те говорят, не аз", отсече Куман.

"Много зависи от резултатите на отбора, но има и преувеличени неща. Има промени в отбора, има контузени хора, има много млади момчета. Хората, които знаят, със сигурност казват, че това е голяма промяна и имаме нужда от време. Но това, което има значение, е, че те трябва да печелят мачове. Не може преди мача с Байерн въпросите към мен да са дали ще подновя договора си с още една година, а сега да са дали ме е страх за бъдещето ми. Това не е нормално", продължи той.

"Важното е да се подготвим за мача и да се опитаме да го спечелим. Нашият президент излезе онзи ден и няма нужда да го повтарям. Аз съм по-реалистичен, отколкото опортюнистичен, защото преди повече от година Барса загуби с 2:8 от Байерн с Меси, Гризман и Суарес на терена. Онзи ден завършихме мача с Мингеса, Ерик Гарсия, Демир, Гави, Педри и т.н., като всички се надяваме скоро да можем да разчитаме и на Ансу Фати", лаконично в свой стил добави Роналд Куман.

Барселона посреща Гранада в понеделник (20 септември) от 22:00 ч. българско време! SportLive.bg ще следи НА ЖИВО за вас развоя на тази среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички