Родителите на Касияс: Перес го изгони, трябва да иде в Барселона


Родителите на Касияс: Перес го изгони, трябва да иде в Барселона
Снимка: Gulliver/Getty Images

2087 0

Родителите на Икер Касияс се изказаха гневно по адрес на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес, който според тях е направил всичко възможно, за да изгони вратаря от "Кралския клуб".

Касияс записа повече от 700 мача за първия тим на Реал в периода 1999–2015. Вчера той бе трансфериран официално в Порто. Според родителите на 34-годишния футболист Порто е слаб отбор за класата на сина им.

"Икер беше в отлични отношения с предишните президенти, но не и с Перес. Той никога не е харесвал нашия син. Икер постоянно беше под натиск, който продължи пет години. За напускането му на Реал огромна заслуга има Перес. За сина ни имаше и други предложения, но Перес не искаше да го пусне в силен клуб, както се получи с Мората. Алваро премина в Ювентус, а после победи Реал в Шампионската лига", коментираха Хосе Луис Касияс и Мария дел Кармен Фернандес пред "El Mundo".

"Перес организира цяла кампания, за да изгони Икер от клуба. За това му помогнаха някои журналисти, които работят за него от 2010 г. Перес е отличен президент за строителна фирма, но не и за Реал. Порто е отбор от нивото на Сегунда дивисион, нашият син заслужава по-силен отбор. Барселона например. Световен шампион не бива да приключва кариерата си в Порто. Ние не бихме имали нищо против Икер да приключи кариерата си в Барселона. Това е клуб на джентълмени", казаха още те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички