Роберт Левандовски отиде при Барселона и отсече: Тук съм да печеля трофеи (ВИДЕО)


Роберт Левандовски отиде при Барселона и отсече: Тук съм да печеля трофеи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1649 0

33-годишният полски нападател Роберт Левандовски вече се присъедини към новите си съотборници от Барселона, които са на лятно турне в Съединените американски щати. 

*Каталунците ще изиграят 4 контроли зад Окена - срещу Интер Маями (20 юли), срещу Реал Мадрид (24 юли), срещу Ювентус (27 юли) и срещу Ню Йорк Ред Булс (31 юли)!

Лева говори пред клубната телевизия на Барса и разкри, че е много щастлив от развоя на събитията: "Най-накрая съм тук и съм много щастлив. Последните няколко дни бяха много дълги, но в крайна сметка сделката е факт и сега мога да се съсредоточа върху един нов етап в живота ми. Аз съм човек, който винаги иска да печели - не само мачовете, а и трофеите".

"Винаги съм искал да играя в испанската Ла Лига и в такъв голям клуб. Тази възможност, която се появи пред мен, е предизвикателство и за личния ми живот. Знам, че Барселона се връща в играта и аз съм тук, за да помогна на тима да стигне до върха и да печели възможно най-много трофеи", отсече дългогодишната "машина" за голове на Байерн Мюнхен и разкри, че е водил разговори със старши треньора:

"Още в началото разговарях с Шави и за мен беше лесно да се реша да дойда в Барселона. Той отлично знае как да ръководи отбора, защото беше феноменален футболист, а сега е и добър треньор. Очаква го страхотно бъдеще и аз искам да бъда част от него".

Вижте още: Големият риск, който Барселона пое с Роберт Левандовски!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички