Революцията на Зидан почва през лятото - вижте решенията, които ще вземе Зизу


Революцията на Зидан почва през лятото - вижте решенията, които ще вземе Зизу

2311 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще остане начело на отбора и ще има пълна свобода на действие що се отнася до решаване на проблемите в състава на "белия балет". Френската легенда ще получи сериозен бюджет за трансфери през лятото, като ще може да финансира допълнително селекцията си с продажба на настоящи играчи на тима.

Първата задача за Зидан през лятото е да прецени кой измежду Хамес и Иско да бъде продаден. И двамата драстично намалиха коефициента си на полезно действие в последните година и половина, като през това време доказаха, че трудно могат да "съжителстват" едновременно на терена.

Един от двамата почти гарантирано ще бъде продаден, а е напълно възможно и Тони Кроос да се насочи към изхода на "Бернабеу". Зидан не е доволен от представянето на немеца в дефанзивен план, а към него има и подготвени оферти от 50 милиона евро от няколко европейски колоса.

Другата сериозна битка, която Зидан трябва да проведе, е срещу президента Флорентино Перес. Той настоява Давид де Хеа да бъде привлечен, но Зидан предпочита да разчита на Кейлор Навас, насочвайки усилията си към подислването най-вече на защитата и полузащитата на тима.

ЕТО И ТОП ТРАНСФЕРНИТЕ ЦЕЛИ НА ЗИДАН

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички