Революцията на Гути: Ето какво ще направи, ако му поверят Реал


Революцията на Гути: Ето какво ще направи, ако му поверят Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

3541 0

Бившият капитан на Реал Мадрид Хосе Мария Гутиерес-Гути има нелош шанс да поеме отбора. Той вече е имал среща с президента на клуба и му е представил своя проек за обновяване на отбора. Младият треньор има намерение да се раздели с две от звездите на сегашния тим. Става дума за Кейлор Навас, който според 41-годишния Гути не отговаря на нивото на най-добрия отбор в Европа.

Най-вероятно костариканецът ще бъде сложен в трансферния списък, ако Гути стане трензор на отбора. Бившият капитан на "белите" иска да види на вратата на тима някой измежду Давид Де Хеа или Тибо Куртоа.

Дани Себайос и Маркос Йоренте също рискуват да напуснат Реал при назначението на Гути. Вместо тях той ще привлече халфа на Бетис Фабиан Руис и играча на Валенсия Карлос Солер.

Според бъдещия треньор новият лидер на тима ще стане 22-годишният Марко Асенсио. "Този играч ще бъде цяла епоха в историята на клуба. Когато Меси и Роналдо завършат кариерата си, той ще получи "Златната топка", е казал Гути за младата испанска звезда. Той смята, че Асенсио има всичко необходимо, за да поведе отбора, а при Зидан е получавал прекалено малко игрово време.

Младият треньор смята, че времето на Карим Бензема в испанския колос отдавна е изтекло и той трябва да напусне. Гути няма да привлича в отбора нападатели като Роберт Левандовски или Хари Кейн. Ако му поверят отбора, той ще ползва като централен нападател Кристиано Роналдо. Ако португалецът реши да напусне Реал, Гути ще помоли Флорентино Перес да подпише с футболист, чиято игра прилича на стила на Антоан Гризман и може да действа по целия фронт на атаката.

Източник: "Diario Gol

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички