Рекордът е факт, но Реал се спаси от загуба с два гола след 85-ата (ВИДЕО)


Рекордът е факт, но Реал се спаси от загуба с два гола след 85-ата (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

1537 0

Зинедин Зидан влезе в историята на Реал Мадрид не само с 11-ата титла от Шампионска лига, но и като треньорът, извел "кралския клуб" до рекордните 35 мача без поражение в испанската Примера дивисион.

Изненадващо трудно обаче дойде успехът на "Сантяго Бернабеу" над Депортиво Ла Коруня - 3:2, но вторият и третият гол за домакините паднаха след 85-ата минута. Сензационно "галактикос" можеше да се издънят сериозно без големите си звезди в атака Кристиано Роналдо, Карим Бензема и Гарет Бейл, които не бяха в групата.

След нулево първо полувреме и безцветно представяне от Реал Алваро Мората откри резултата в 50-ата минута, но Хоселу смълча "Бернабеу" само за 120 секунди между 63-ата и 65-ата с два бързи гола.

Така Зидан можеше съвсем реално да види как серията без загуба ще приключи в мач с отбора, срещу който дебютира с гръмко 5:0.

Мариано Диас се превърна в неочакван герой за Реал, след като изравни в 85-ата минута с удар с рамо след центриране на Лукас. В 93-ата пък капитанът Серхио Рамос отново се оказа човекът за важните моменти с прекрасен гол с глава при центриране от корнер за крайното 3:2.

Така Реал Мадрид събра 37 точки и освен с рекорда си може да се похвали с преднина от цели 6 пункта пред втория Барселона, който по-рано през деня срази с 3:0 Осасуна. Депортиво е 16-ти с 13.


All Goals & Highlights HD - Real Madrid 3-2 Dep... by Foot_Videos

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички