Редовен ли беше незачетеният първи гол на Суарес? (видео)


Редовен ли беше незачетеният първи гол на Суарес? (видео)

1324 0

Късно снощи на стадион "Местая" Валенсия допусна първата си домакинска загуба през сезона, след като Барселона стигна до драматично 1:0 в заключителните секунди на двубоя.

Тогава късметът се усмихна на испанските шампиони, след като Серхио Бускетс се разписа и донесе нови 3 точки на тима, които запазиха разликата с Реал Мадрид на върха в Примера дивисион само 2 точки.

Двубоят можеше да бъде решен далеч по-рано, но новото попълнение на тима Луис Суарес се отчете с няколко фрапантни пропуска, а веднъж и съдията му попречи да отбележи дебютния си гол в испанския шампионат.

В 70' при разбъркване в наказателното поле Алвеш пусна прострелен пас за Суарес, който от няколко метра не сбърка и вкара гол, но той беше отменен поради засада. Няколкото повторения от различни камери обаче не убеди запалянковците, че голът действително е от засада.

До момента Суарес има 5 мача за Барселона (в Примера дивисион) и 4 асистенции. Той вече записа първия си гол с екипа на тима, след като през миналата седмица вкара едно от попаденията за 4:0 над АПОЕЛ в Кипър.

Във видеото под статията може сами да прецените редовен ли е голът на Суарес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички