Реам Мадрид съвсем остана без защита


Реам Мадрид съвсем остана без защита
Снимка: Getty Images/Gulliver

989 0

Реал Мадрид записа важна победа срещу Селта с 4:2, но и понесе тежък удар заарди контузиите, които получиха важни играчи от тима. Наставникът Сантиаго Солари ще трябва да се справи без двама свои титуляри - Каземиро и Начо. 

И докато Каземиро ще отсъства около 3 седмици, то ситуацията с Начо е по-сложна. Бранителят ще аут около 2 месеца, твърди Marca. От клуба обаче не потвърждават точно колко време ще са извън игра двамата играчи. 

"След направени медицински тестове стана ясно, че Каземиро има изкълчен десен глезен, като не е ясно колко време ще отсъства", съобщиха в официално съобщение от "белия балет", като допълват, че Начо има проблем със сухожилието на дясното коляно. 

Левият бек Серхио Регилон също получи травма, но за него още няма яснота колко е сериозна. След  края на двубоя Солари също се оплака, че играчите на Селта са действали много агресивно по време на срещата. Тези контузии още повече увеличиха проблемите в защита, тъй като вече Марсело и Рафаел Варан са в лазарета.

Реал Мадрид също така  се готви за натоварен трансферен прозорец - трима нови са на прицел

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички