Реал Мадрид записа най-доброто си представяне след напускането на Кристиано Роналдо


Реал Мадрид записа най-доброто си представяне след напускането на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

2232 0

Реал Мадрид не успя да победи Пари Сен Жермен, но показа, че се връща към формата, която му донесе три поредни титли в Шампионска лига. Мачът във вторник срещу Пари Сен Жермен, игран на "Сантяго Бернабеу" завърши при равенство 2:2, но това беше най-доброто представяне на отбора след ерата на Кристиано Роналдо.

Равенството остави горчив привкус за отбора от Мадрид, но "белия балет" показа, че е готови да се изправи срещу всякакви предизвикателства. Само два месеца след като бяха победени с 3:0 в Париж, "белите" направиха 27 изстрела към Кейлор Навас, като 12 от тях бяха в рамката на вратата.

Карим Бензема отбеляза два гола и показа, че отборът му играе атакуващ и безмилостен футбол. Водени от енергията на Феде Валверде, Лос Бланкос притискаха, атакуваха и защитаваха заедно. Единственият недостатък на срещата, освен двата късни гола на ПСЖ и крайния резултат, беше контузията на Еден Азар. Белгиецът беше постоянна заплаха, докато не беше контузен. С облекчение за мадридчани обаче дойде новината, че той ще отсъства около 10 дни.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички