Реал Мадрид в шок - вторият капитан подаде молба за трансфер


Реал Мадрид в шок - вторият капитан подаде молба за трансфер

3180 0

Най-лошият кошмар на феновете на Реал Мадрид се случи. След като Икер Касияс най-вероятно ще бъде трансфериран в Англия, вторият капитан на тима - Серхио Рамос, подаде официална молба за трансфер, информира "AS".

Причината за решението на защитника е поредната незадоволителна оферта, която е получил от Флорентино Перес за нов договор. Бившият играч на Севиля е искал 10 милиона евро, но последната оферта на президента е била за между 7 и 7.5 милиона.

Това е била третата поредна оферта на Перес, а днес по време на среща с изпълнителния директор Хосе Анхел Санчес Рамос и неговият брат - Рене (агент на Серхио), са депозирали молба за трансфер.

Идеята на срещата е била да се стигне до договорка между двете страни, но по всичко личи обаче, че такава няма да има и испанският национал вече е решил да си тръгне.

Той е десета година на "Сантяго Бернабеу", но не се чувства щастлив, след като има разминавания с Реал относно евентуалния си нов договор.

Засилен интерес към един от най-добрите защитници има от страна на Манчестър Юнайтед, като медиите спрягат всякакви варианти и суми за възможна сделка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички