Реал Мадрид уреди най-скъпата сделка в историята на Испания


Реал Мадрид уреди най-скъпата сделка в историята на Испания
Снимка: Guliver/GettyImages

8160 0

Реал Мадрид има нов спонсор и счупи пореден рекорд, информираха медиите в Испания. "Белия балет" обяви нова сделка между клуба и компанията "Телефоника" за следващите две години, като фирмата ще бъде рекламен партньор на "кралете".

Сделката е за 15 милиона евро, което я прави най-скъпата подобна в историята на Испания. Компанията ще осигури wi-fi връзка на и около "Сантиаго Бернабеу" и ще направи подобрения по официалните социални канали на Реал Мадрид, докато в същото време в замяна ще получи правото да се рекламира с играчи на тима в своите кампании.

"Телефоника и Реал Мадрид подписаха много важна сделка днес, която се уповава на вяра и лоялност. Телефоника е една от най-престижните компании в цял свят и ще бъде страхотен технологичен партньор. Заедно ще бъдем по-силни и ще покоряваме бъдещето. Тази сделка ще ни помогне да заздравим бъдещето си днес и утре", каза Флорентино Перес на пресконференция в четвъртък.

Според медиите в Испания, това е поредното доказателство, че Реал Мадрид се стяга за сериозно трансферно лято и ще продължи да търси различни партньорства, усилвайки финансовата си мощ за следващия трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички