Реал Мадрид среща "тотален слабак", но кошмарът от 2021-ва го държи на тръни


Реал Мадрид среща "тотален слабак", но кошмарът от 2021-ва го държи на тръни
Снимка: Getty Images

5349 0

Реал Мадрид започва участието си в тазгодишното издание на Купата на Краля. Футболистите на Карло Анчелоти ще се изправят срещу отбор от четвъртото ниво на футбола в страната - Арандина. "Кралския клуб" е абсолютен фаворит и това е потвърдено от платформата за онлайн спортни залози efbet. Феновете обаче все още помнят шокиращото отпадане от същата надпревара в началото на 2021-ва година, когато третодивизионният Алкояно отстрани именития си опонент именно на тази фаза (1/16-финалите).

Реал Мадрид започва в Купата на Краля: Среща четвъртодивизионен отбор

Коефициентът на efbet за това все пак Реал Мадрид да покаже, че си е научил урока и да грабне очаквания успех в редовното време е 1,11. Съответно пък ставката за сензационен успех в полза на Арандина, който ще има предимството да бъде домакин, е 21,00. Пазарът за равенство между двата тима е оценен на 10,00. Те се изправят един срещу друг в събота, 6-и януари, от 22:30 часа българско време.

Реал трябва да има едно на ум и поради факта, че в миналата фаза Арандина отстрани отбор от Ла Лига, справяйки се с Кадис с 2:1. Другият тим, който се е откъснал в челото на Ла Лига - Жирона, ще опита да пренесе мечтаното си представяне от шампионата и в Купата на Краля. Съперник за отбора е Елче, който се намира на 12-ата позиция във второто ниво на футбола в страната.

Докъде се простира магията на Жирона в Испания?

Играчите на Жирона празнуват

Коефициентът на efbet за това Жирона да победи като гост в редовното време е 1,98, докато ставката за изненадващ успех в полза на домакините е 3,75. Съответно пазарът за равенство между двата тима е оценен на 3,65. Те се изправят един срещу друг в 19:00 часа българско време.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички