Реал Мадрид ще вложи всичките си сили за точно определен нападател


Реал Мадрид ще вложи всичките си сили за точно определен нападател

2392 0

Ръководството на Реал Мадрид и основно Зинедин Зидан ще опитат всичко по силите си, за да убедят Алваро Мората да се завърне на "Сантяго Бернабеу" през настоящия трансферен прозорец.

"Кралския клуб" има възможност да откупи нападателя на Ювентус срещу 35 милиона евро през настоящата година и срещу 40 през 2017, като Флорентино Перес и компания държат това да стане сега заради наложената забрана на трансфери през идните летен и зимен трансферни прозорци.

Самият Мората няма намерение да напуска Ювентус, въпреки че през този сезон играта му не се получава. Той има 17 мача и 1 гол в Серия А и загуби титулярното си място за сметка на Марио Манджукич.

Зинедин Зидан лично ще се опита да убеди испанския таран да се върне на "Сантяго Бернабеу", тъй като има нужда от конкурент на Карим Бензема в предни позиции.

Ако не се стигне до трансфер, цел №1 за Реал отново остава намирането на централен нападател. В противен случай в следващите година и половина единственият типичен таран в състава ще бъде именно Бензема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички