Реал Мадрид се отказа от основната си трансферна цел


Реал Мадрид се отказа от основната си трансферна цел

2171 0

Давид де Хеа беше основна трансферна цел на Реал Мадрид през последните две лета и по всичко личеше, че "белия балет" ще направи финален, трети опит да привлече звездата на Манчестър Юнайтед. Този план на Флорентино Перес обаче няма да се осъществи, информира немската агенция "ДПА".

Ръководството на 32-кратния испански шампион е взело решение да се довери на настоящия титулярен страж Кейлор Навас, който прави впечатляващ сезон под рамката на вратата на Реал Мадрид. Костариканецът, който беше част от сделката за Де Хеа през миналото лято, се наложи и като любимец на феновете на отбора, което прави привличането на испанеца още по-неоправдано.

ИЗНЕНАДА В РЕАЛ - ЗИДАН НАПУСКА ПОСТА СИ

"Кейлор е фаворит на феновете и неговите изяви са топ класа. Няма нужда да търсим друг вратар и това включва Давид де Хеа в това число", коментира източник от клуба пред немската агенция.

Така очакваните между 40 и 50 милиона евро по сделката за Де Хеа ще бъдат използвани за привличането на друг футболист. Сред основните приоритети на Реал Мадрид са Пол Погба, Робърт Левандовски и Пиер - Емерик Обамеянг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички