Реал Мадрид се оказа с твърде много футболисти, трябва да се раздели с цял отбор


Реал Мадрид се оказа с твърде много футболисти, трябва да се раздели с цял отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

9100 0

Реал Мадрид взима сериозни мерки на трансферния пазар, за да може през новия сезон да преследва доста по-добро представяне от това през миналия сезон. Последното ново попълнение е Ферлан Менди, който бе привлечен от френския Лион.

С неговия трансфер играчите, които са в първия отбор на Реал вече са 37. Това допълнително подчертава нуждата от изходящи трансфери на "Сантяго Бернабеу", като броят на играчите трябва да се намали до 25.

До този момент има 5 входящи трансфера, както и 7 играчи, които се завърнаха след отдаване под наем. Това прави ситуацията пред "белия балет" много отчайваща и ще ги принуди да действат бързо, тъй като все още никой не си е тръгнал.

Кейлор Навас, Тео Ернандес, Серхио Регилон. Маркос Йоренте, Дание Себайос, Хамес Родригес, Мартин Одеегард, Матео Ковачич, Гарет Бейл, Раул Томас и Борха Майорал изглеждат доста близо до изхода, като от клуба искат да се разделят с тях. Междувременно бъдещето на Андрий Лунин, Лука Зидан, Хесус Валехо, Браим Диас, Лукас Васкес и Мариано Диаз все още не е ясно.

А каква е историята на най-новото попълнение на тима Ферлан Менди и с какво е трябвало да се справи, за да стигне до толкова високо ниво - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички