Реал Мадрид - Райо Валекано по ТВ: Къде да гледаме "лос бланкос" в Ла Лига?


Реал Мадрид - Райо Валекано по ТВ: Къде да гледаме "лос бланкос" в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

1882 0

Реал Мадрид посреща Райо Валекано днес (5 ноември) в мач от 12-ия кръг на Ла Лига. "Кралете" са окрилени от успеха срещу Барселона в Ел Класико през изминалия кръг и ще търсят нови три точки, този път на своя "Сантяго Бернабеу".

Мадридчани се добраха до страхотен обрат срещу Барселона на "Монтжуик". Футболистите на Анчелоти губеха на почивката с 0:1, но след нея лекция на Белингам донесе победата с 2:1 с късен гол на детето чудо на британския футбол. "Лос бланкос" е втори в Ла Лига с 28 пункта, като изостава от лидера Жирона с 3 точки.

Райо Валекано допусна четвърто равенство в последните си пет мача срещу Реал Сосиедад (2:2) в изминалия кръг. Отборът се намира на осмата позиция и има на сметката си 17 точки.

През изминалата кампания Валекано успя да изненада мадридчани, побеждавайки ги у дома с 3:2. Реал все пак взе своето в ответната среща на "Бернабеу" и грабна трите точки с победа с 2:1.

Къде да гледаме Реал Мадрид - Райо Валекано по ТВ?

Първият съдийски сигнал ще прозвучи в 22:00 часа (българско време). Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на "Max Sport 4", а Вие ще може да го проследите НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички