Реал Мадрид преследва ас на Англия и Висшата лига


Реал Мадрид преследва ас на Англия и Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1337 0

Една от сензациите в английската Висша лига и новоизлюпен национал Деле Али от състава на Тотнъм е следен отблизо от щаба на Реал Мадрид, информират на Острова. Това е поредното потвърждение за интереса на "лос бланкос" към младия ас на "шпорите", след като "Марка" през този месец също посвети материал на своите страници относно бившия играч на Милтън Кийнс Донс.

"Кралете" търсят начин да увеличат дълбочината в състава си и най-вече в халфовата линия, където Лука Модрич и Тони Кроос изнасят основната тежест на сезона и имат нужда от по-сериозно подкрепление, което до момента не получават от Каземиро, Ковачич и най-вече Иско и Хамес Родригес.

Проблемът пред Реал Мадрид обаче може да е финансов. Даниел Леви успя бързо да види потенциала на Деле Али и го обвърза с контракт до лятото на 2021 година, което сериозно ще увеличи трансферната сума, която Тотнъм ще поиска.

Ако "белия балет" е сериозен в намеренията си, ще трябва да брои над 50 милиона евро, за да притежава един от новите любимци на футболните фенове на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички