Реал Мадрид постигна споразумение с голмайстора си за нов договор


Реал Мадрид постигна споразумение с голмайстора си за нов договор
Снимка: Getty Images/Guliver

1493 0

Френският нападател Карим Бензема ще продължи своя договор с Реал Мадрид за още един сезон и ще остане на "Сантяго Бернабеу“ до лятото на 2022 година, твърди Radio Monte Carlo.

Французинът ще удължи официално своя договор с клуба след края на сезона. Преговорите между ръководството на Реал Мадрид и агента на Бензема относно продължаването на контракта продължиха няколко седмици. Първоначално се смяташе, че от Реал са готови да предложат 3-годишно споразумение, но Бензема към момента предпочита да се добави още една година с опция за удължаване. По този начин ще може да прецени силите си и до кога ще може да помага максимално на отбора.

Бензема има 16 гола и 7 асистенции в 26 мача през настоящия сезон. В голмайсторската надпревара в Ла Лига изостава на две попадения от лидера Лионел Меси. Французинът има спечелени в своята кариера четири трофея от Шампионска лига, четири трофея от Световното клубно първенство, три Суперкупи на Европа, две шампионски титли в Ла Лига, две Купи на Краля и три Суперкупи на Испания.

А какъв съвет получи Флорентино Перес от легенда на клуба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички