Реал Мадрид отхвърлил голям талант на Барселона заради... снега


Реал Мадрид отхвърлил голям талант на Барселона заради... снега
Снимка: Getty Images/Guliver

1797 0

Един от големите таланти на Барселона - Педри, призна, че е бил отхвърлен на два пъти от Реал Мадрид, преди да се озове на "Камп ноу". Бившият отговорник по привличането на футболисти в мадридския гранд Хосе Мануел Диас заяви, че това решение на "белите" може да се дължи на лошите метереологични условия, в които играчът е провел своята тестов период.

"Предвид това, което Педри показа на тренировка, при обстоятелства, които не бяха благоприятни за него заради снега, това не беше достатъчно, за да се вземе правилно решение. Решенията за младите играчи се вземат от няколко треньори. Аз не можах да го гледам, защото по това време бях в Краснодар с отбора на участие в Младежката лига на УЕФА", заяви Диас, цитиран от "SER Catalunya".

В момента 17-годишният Педри се смята за един от най-обещаващите млади футболисти в света. През сезон 2020/21 той записа 7 мача за мъжкия тим на Барса в Ла Лига, в които вкара 1 попадение. А с каква клауза каталунците се застраховаха да не им бъде откраднат Педри вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички