Реал Мадрид няма да остави Барселона на спокойствие за звезда в Серия А


Реал Мадрид няма да остави Барселона на спокойствие за звезда в Серия А
Снимка: Getty Images/Gulliver

3931 0

Реал Мадрид ще се включи в надпреварата за един от най-желаните играчи в Европа. Според Tuttomercato "белия балет" ще опита да привлече нападателя на Интер Лаутаро Мартинес.

От Мадрид имат голям интерес към аржентинеца, който се счита за една от големите цели на Барселона. В негово лице от "Камп Ноу" вижда дългосрочен заместник на Луис Суарес. "Нерадзурите" вече многократно заявиха, че нямат никакво намерение да се разделят с играча си, въпреки че има освобождаваща клауза от 111 млн. евро.

В допълнение, Лаутаро и агентът му са в преговори за подновяване на договора му с лидера в Серия А с подобрени условия. Това допълнително ще усложни задачата пред кандидатите за подписа му. "Бъдеещто ми? Аз съм щастлив в Интер, мисля единствено за тази фланелка и тези цветове, които защитавам", категоричен бе аржентинецът. А кой играч от Висшата лига е трансферна цел на мадридчани - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички