Реал Мадрид не успя да победи в последния си мач и сдаде второто място


Реал Мадрид не успя да победи в последния си мач и сдаде второто място
Снимка: Getty Images/Gulliver

4197 0

Отборите на Виляреал и Реал Мадрид завършиха 2:2 в среща от последния кръг на Примера дивисион. Гарет Бейл и Кристиано Роналдо се разписаха през първото полувреме, а през второто Мартинес и Кастийехо извоюваха равенството за тима си. С равенството Реал сдаде второто място на Атлетико Мадрид, който има две точки повече и мач по-малко, а в неделя "дюшекчиите" приемат Ейбар.

"Белия балет" откри бързо резултата още в 11', Гарет Бейл шутира топката от ръба на наказателното поле и тя се отби право от вътрешната страна на лявата греда. В 32' Реал удвои преднината си. Марсело с красиво прехвърлящо центриране в наказателното поле намери Кристиано Роналдо, който скочи високо и насочи топката в десния ъгъл покрай вратаря. В 40' Фернандес направи страхотно спасяване на удар на Тони Кроос.

През второто полувреме Зидан направи и трите си смени, като замени Роналдо, Модрич и Иско съответно с Бензема, Лукас и Ковачич. Домакините пък от своя страна заиграга по-добре и отбележиха два гола. В 70' Мартинес достигна до подаване и се озова в страхотна позиция в наказателното поле, откъдето прати топката под напречната греда. В 85' Кастийехо завърши с удар от наказателното поле и изравни резултата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички