Реал Мадрид на крачка от първи летен трансфер


Реал Мадрид на крачка от първи летен трансфер

1483 0

Ръководството на Реал Мадрид няма да чака до лятото, за да започне акция по подсилването на състава си, като в момента Флорентино Перес и компания са в напреднали преговори за един от асовете на Порто.

Става въпрос за десния бек Данило, който записа много силни мачове в Шампионска лига с екипа на "драконите". Той е несменяем титуляр, а през лятото към него интерес имаше от Юнайтед, Сити и ПСЖ.

Големият интерес към играча е принудил Перес да действа бързо, като ръководствата на двата тима са в напреднали преговори.

Информацията, която идва от Испания, е, че Данило е дал съгласието си за трансфер на "Сантиаго Бернабеу", а в момента пазарлъка е за трансферната сума.

Според "Марка", сумата ще е 20 милиона евро, докато "AS" информира, че от Порто настояват за 30 за един от най-добрите играчи през сезона.

Желанието на Анчелоти е да има добра алтернатива на Даниел Карвахал, като Алваро Арбелоа напуска след края на сезона. Данило пък е със сходни характеристики с тези на несменяемия титуляр отляво на защитата Марсело.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички