Реал Мадрид на 3 пъти е бил пред трансфер на Лионел Меси


Реал Мадрид на 3 пъти е бил пред трансфер на Лионел Меси

1239 0

Флорентино Перес е бил твърдо решен да привлече Лионел Меси в състава на Реал Мадрид, като е провел 3 разговора с аржентинската звезда на големия враг Барселона, информира днес "Cadena Ser".

Президентът на "белия балет" е бил готов да плати откупуващата клауза, заложена в контракта на носителя на рекордните 5 "Златни топки", като първият опит на строителния магнат е бил през 2011 година. Тогава Кристиано Роналдо сериозно се е замислял над възможността да премине в Манчестър Сити, което е накарало Перес да проучи ситуацията с Лео Меси.

Вторият случай е преди две години. Тогава отново е замесен CR7, който увърташе за новия си договор с клуба. Последният опит на президента е през последното лято. Надеждата на Перес е била свързана с няколкото трансфера на бивши футболисти на Барселона в клуба, но и в трите случая той е получил категорично "не" от звездата на "блаугранас".

Информацията на "Cadena Ser" идва само няколко дни след разкритието, че Перес е готов да плати откупуващата клауза в договора на Неймар, която е на стойност около 200 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички