Реал Мадрид изпрати ненужен на Зидан в Севиля


Реал Мадрид изпрати ненужен на Зидан в Севиля
Снимка: Getty Images/Guliver

3593 0

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Регилон ще продължи кариерата си в Севиля. 22-годишният испанец ще играе в Андалусия под наем, съобщава AS. Договорът между двата клуба е за един сезон, като в него не е включена опция за закупуването на играча.

Очаква се новината за трансфера да бъде официално обявена на 4 юли, четвъртък. През миналия сезон Регилон записа 22 мача във всички турнири с бялата фланелка. Втях той се отличи с две асистенции. За следващия сезон обаче испанецът не влиза в плановете на треньора Зинедин Зидан.

Регилон загуби шансовете си да играе през следващата кампания, след като клубът привлече левия бек Ферлан Менди от Олимпик Лион. Той ще се бори за титулярното място с бразилеца Марсело.

Неотдавна Севиля назначи нов треньор в лицето на бившия наставник на Реал Хулен Лопетеги. Именно той наложи защитника в състава през миналата кампания. Регилон смята, че Севиля е чудесна възможност за него да си изгради име в Ла Лига, което да му помогне да се върне по-силен в Реал и да се бори за титулярното място. Вижте в този материал арогантното поведение на младока срещу две от звездите на Барселона по време на едно от миналогодишните Ел Класико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички