Реал Мадрид избра кой ще замести Роналдо като голямата звезда на тима


Реал Мадрид избра кой ще замести Роналдо като голямата звезда на тима
Снимка: Guliver/GettyImages

4319 0

След напускането на Кристиано Роналдо Реал Мадрид ще трябва да намери новата си голяма звезда. "Белия балет" дори може би няма нужда да си я осигури с голям трансфер, а да го намери в сегашния си състав. 

Гарет Бейл, който намекна за напускане след триумфа в Шампионска лига, може да изживее неговия звезден миг в Мадрид. Неговият най-голям проблем бе Зинедин Зидан, при когото не получаваше достатъчно време за изява, но френският специалист вече не е наставник на тима. Друг проблем за уелския национал бе Роналдо, който вече е в Торино в състава на Ювентус. 

Всички тези промени са повлияли и на мнението на Бейл, който е имал и разговор с новия треньор-Хулен Лопетеги, който го е убедил, че ще разчита на него. В Реал са убедени, че именно Бейл трябва да бъде техният звезден играч за новия сезон. В момента няма друг с неговия потенциал, който да бъде използван и с маркетингова цел, макар и той да не се доближава особено до Роналдо. Планът на Лопетеги е Карим Бензема и Бейл да играят заедно, а 29-годишнният уелсец е готов на отправеното предизвикателство и повече от всякога иска да се докаже. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички