Реал Мадрид и Чесли преговарят за звезда на "сините", но има условие


Реал Мадрид и Чесли преговарят за звезда на "сините", но има условие
Снимка: Guliver/Getty Images

2668 0

Ръководството на Реал Мадрид е твърдо решено да вземе топ вратар, въпреки че Кейлор Навас вече втора година доказва, че е сред елита на Европа. "Белия балет" е започнал по-настоятелни преговори с Челси за Тибо Куртоа, информира "Sunday Mirror".

Слуховете за преминаване на белгиеца на "Сантяго Бернабеу" не стихват вече втора година, но през идното лято се очаква развитие по преговорите между двата клуба. Самият играч никога не е криел намеренията си да заиграе в Реал, въпреки че е доволен от статута си на "Стамфорд Бридж".

Разковничето в трансфера обаче е Алваро Мората. Антонио Конте иска да вземе испанския нападател, като отправи оферта още през лятото - 60 милиона евро. Тя обаче беше категорично отхвърлена от Флорентино Перес, тъй като желанието на клуба е именно той да наследи фланелката с №9, когато Бензема напусне клуба.

Самият играч също иска да остане на "Бернабеу", независимо от факта че през този сезон основно действа като резерва. Ако Реал не се съгласи на размяната, то Куртоа може да струва на тима над 50 милиона паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички