Реал Мадрид дава 250 милиона евро през януари - вижте целите на тима


Реал Мадрид дава 250 милиона евро през януари - вижте целите на тима

2594 0

Флорентино Перес и Реал Мадрид подготвят огромна селекция още през януарския трансферен прозорец. С тази информация излезе днес вестник "Сън", ден след наложеното трансферно ембарго върху клуба през следващите два трансферни периода.

Както е известно, вчера "кралете" получиха забрана да закупуват играчи през идните лято и зима, с което плановете на Зинедин Зидан и компания бяха рязко променени. Флорентино Перес обаче е бил подготвен за подобен изход и е осигурил около 250 милиона евро за трансфери през настоящата зима, информира английската медия.

Цел №1 на клуба е Еден Азар, за когото са приготвени около 80 милиона евро. Засега обаче не се знае готовността на Челси да се раздели с намиращия се в слаба форма белгиец, особено през зимния трансферен прозорец.

Пол Погба и Алваро Мората са други две цели на Флорентино Перес, но общата им сума ще надвиши 150 милиона евро. Освен това Ювентус няма никакво намерение да се разделя с когото и да е от двамата си лидери.

Сред останалите трансферни цели на "белия балет" са Хари Кейн (Тотнъм), Джон Стоунс (Евертън), Левандовски, Агуеро, Обамеянг, Ройс и Давид де Хеа. Целта на Флорентино Перес е да привлече поне 3-ма играчи, с които Зинедин Зидан да може да направи състав, който да се справи в следващата година без корекции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички