Реал Мадрид брои 40 милиона евро за защитник


Реал Мадрид брои 40 милиона евро за защитник

1418 0

Ръководството на Реал Мадрид ще се опита да осигури поне един трансфер до края на януари, с който да окомплектова състава на Зинедин Зидан за следващите година и половина, в които "белия балет" няма да може да осъществява входящи трансфери.

Флорентино Перес и компания са се спрели на левия бранител на Волфсбург Рикардо Родригес, който трябва да бъде алтернатива на Марсело при 32-кратните шампиони на Испания.

Според един от най-реномираните италиански журналисти - Джанлука Ди Марцио, ръководството на Реал е готово да предложи 40 милиона евро за национала, но дори това може да се окаже недостатъчно за услугите на защитника.

Причината е, че "вълците" искат 50 милиона евро и Родригес да остане в отбора като преотстъпен до края на сезона. Второто условие попада в плановете на Реал Мадрид, но трансферната сума, искана от немския клуб, изобщо не се харесва на Флорентино Перес. През следващата седмица предстоят преговори за намаляване на сумата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички