Реал Мадрид - Атлетико Мадрид по ТВ: Къде да гледаме дербито от Ла Лига?


Реал Мадрид - Атлетико Мадрид по ТВ: Къде да гледаме дербито от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

3368 0

Реал Мадрид ще опита да запази лидерската си позиция в Ла Лига и след 23-тия кръг, в който има тежко столично дерби. "Кралския клуб" има преднина от две точки пред втория Жирона, но ще има доста труден ангажимент на "Сантяго Бернабеу".

Там гостува Атлетико Мадрид, който ще загуби всякакви шансове и на хартия за титлата, ако не запише успех. Футболистите на Диего Симеоне са на трето място с 47 точки - десет пасив от столичния си опонент.

Двата кръвни съперника ще се изправят един срещу друг за трети път в рамките на по-малко от месец, след като премериха сили и за Суперкупата на Испания, и за Купата на Краля. И в двата случая се стигаше до продължения, като при първия "кралския клуб" надделя с 5:3, а при втория "дюшекчиите" взеха своеобразен реванш след 4:2.

Очаква се нов зрелищен дуел и на фона на това, че във всеки от последните шест официални мача двата отбора неизменно си отбелязват по поне едно попадение. Любопитното е, че и в никой от последните пет мача Реал не успява да победи в редовното време срещу този опонент.

Къде да гледаме Реал Мадрид срещу Атлетико Мадрид от Ла Лига?

Реал Мадрид срещу Атлетико Мадрид от Ла Лига

Сега двата тима се изправят един срещу друг в Ла Лига, като началният час е 22:00 българско време. Двубоят ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 4", като освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички