Реал дава над 100 млн. евро за мечтан нападател


Реал дава над 100 млн. евро за мечтан нападател
Снимка: Guliver/GettyImages

3499 0

Реал Мадрид определено има сложна задача пред себе си за летния трансферен прозорец. След напускането на Кристиано Роналдо, "белия балет" трябва да намери достоен заместник или заместници, които да успеят да запълнят липсата му. 

По-рано днес излезе информация, че Еден Азар е договорен и ще напусне Челси заради мадридчани. Според Marca следващата цел е нападателят на Интер - Мауро Икарди. Аржентинският нападател имаше клауза за откупуване в размер на 110 млн. евро, която обаче беше доминантно активна до 15 юли. Любопитното обаче е, че ще отпадне напълно тогава, когато преподпише с "нерадзурите", а това все още не се е случило.

Аржентинецът е преговарял с Флорентино Перес още през зимата, но до сделка се очаква да се стигне чак сега. Икарди отбеляза 24 и 29 гола аз двата си сезона в "нерадзурите", а от клуба дори вече се оглеждат за негов заместник, който да им помогне в Шампионска лига.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички