Разочарование за Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу"


Разочарование за Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу"
Снимка: Gulliver/GettyImages

1658 0

Реал Мадрид загуби шокиращо с 0:1 у дома срещу Бетис в мач от междинния кръг на Примера. След наказание от 5 двубоя Кристиано Роналдо се завърна в игра, но това не помогна и "Белия балет" направи куп пропуски. В 94-ата минута Антонио Санабрия отбеляза победния гол. С този резултат мадридчани не успяха и да подобрят рекорд за поредни мачове с вкарани голове. В неделя те изравниха върховото постижение на Сантос от 73 поредни срещи с попадение. 

Първата опасна сиtуация бе за гостите. Каземиро сгреши, в резултат, на което се получи контра. Виктор Камараса подаде около дузпата към Антонио Санабрия, който успя да стреля, преодоля Кейлор Навас, но Даниел Карвахал изчисти пред голлинията. В 22' Реал организира много хубава атака. Карвахал центрира на скорост отдясно, а Модрич успя да засече от въздуха, но кълбото прелетя на сантиметри над гредата. В 34' Карвахал направи подарък на противниковия отбор. Десният бек изведе Фабиан Руис пред наказателното поле. Халфът на Баломпие излъга противник и шутира високо към близкия ъгъл, където обаче Навас изби.

След почивката домакините бяха по-агресивни и имаше повече опасни положения. В 51' Иско потърси Бейл отляво, уелсецът бързо центрира по земя към Роналдо около дузпата, но португалецът направи голям пропуск, пращайки топката над гредата.

В 56' Даниел Карвахал прибра центриране в наказателното поле и шутира, но пропиля страхотна голова възможност, след като ударът му попадна в десния страничен стълб. В 65-ата и Тони Кроос пробва да отбележи с много добър далечен изстрел, но отново Адан се справи. Влезлият като резерва Асенсио центрира в наказателното поле, намирайки Роналдо, но ударът бе прекалено неточен, високо над напречната греда. В 75' Гарет Бейл пое пас в наказателното поле и нанесе удар с пета, но опката се отби от ръкавиците му и удари гредата.

В 90' Бетис стигна до гол, но той бе правилно отменен заради засада на Санабрия. 3 минути по-късно гостите наказаха пропуските на Реал и Санабрия донесе победата на Бетис. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички